Partnereinknek

Üdvözöljük a KAVALI™, a prémium minőségű biofilizált gyümölcsök és zöldségek honlapján! Örömmel kínáljuk az ízletes, roppanós, tápláló és egészséges snackek széles választékát olyan jövőbeli partnereinknek, akiknek fontos a minőség és a fenntarthatóság.

Kizárólag jó minőségű, friss és érett alapanyagokat szerzünk be megbízható  helyi termelőktől, hogy minden falat a valódi gyümölcsök és zöldségek 100%-ban természetes ízét és vitamintartalmát nyújtsa.

A kíméletesen szárított gyümölcsök és zöldségek megőrzik frissességüket és ízüket, így tökéletes választás az elfoglalt, de egészségtudatos fogyasztók számára, akik szeretnének egészséges, finom és tápláló rágcsálnivalót fogyasztani a rohanó mindennapokban.

Csatlakozzon hozzánk!

Küldetésünk, hogy egészségesebb és fenntarthatóbb jövőt teremtsünk, egy finom snack segítségével.

Termékpalettánk folyamatosan bővül. Termékeink többféle kiszerelésben elérhetők, és egyedi igények alapján is rendelhetők.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretne többet megtudni termékeinkről és partneri lehetőségeinkről. Partneri együttműködés esetén, egyedi szárítási igényeket is teljesítünk.

Szeretne többet megtudni termékeinkről és partneri lehetőségeinkről?

  • Egyedi szárítási igényeket is teljesítünk
  • Bérgyártást vállalunk
  • Keressük további viszonteladó partnereinket
  • Bővítenénk az átvevőpontok hálózatát